Populära Playstationspel

Första Playstation kom redan 1995 i Europa. Sedan dess har mycket vatten runnit under broarna i spelvärlden. Det finns få likheter med spelen som kom i mitten av 90-talet och de avancerade släppen under mitten av 2010-talet. Genom åren har det dock kommit ett antal spel som verkligen blivit riktiga Playstationklassiker. En riktig Playstationfanatiker uppskattar garanterat inte endast de nya spelen med avancerad grafik. Det är viktigt att kunna se till den gamla typen av skönhet också. Det finns verkligen en särskild charm med de gamla PS-spelen.

Det är få spel som folk tycker är så bra som Metal Gear Solid. Det är så oerhört välgjort och spännande att spela att många menar att det är det bästa spelet som någonsin gjorts. I Metal Gear Solid ska du blanda att smyga med att klara av riktig Mission Impossible-action. Spelets tagline var just Tactical Espionage Action. MGS släpptes 1998 och sedan dess har uppföljare släppts men ingen är så klassisk som just ettan.

Call of Duty

Det här är det bästa FPS-spelet till Playstation. Den som kan sitt CoD vet att det finns massvis med olika släpp av spelserien till PS och finns till såväl PS2, PS3 och PS4. Det senaste spelet i serien heter Call of Duty: Black Ops III.

FIFA

EA Sports har gjort ett nytt FIFA varje år sedan väldigt länge tillbaka. För många är det lika självklart att köpa FIFA varje höst när det släpps ett nytt som att man äter tacos på fredagar. FIFA15 är ett riktigt bra spel. Det är snyggt och man har samtidigt också lyckats styra upp taktikerna och spelsystemen oerhört bra. Det återstår att se om EA Sports ska lyckas överträffa sig själva än en gång när de släpper FIFA16

Spela de gamla spelen

Det kan vara en riktigt härlig upplevelse att spela de gamla spelen, det gäller särskilt klassikerna. Det är faktiskt inte allt för svårt att få tag på en gammal konsol. Playstation 2 kan du hitta lite här och var. Det kan vara lite knepigare med en PS1 som ju är det som många är ute efter. Du gör bäst i att hålla utkik på sidor som Blocket och Tradera. Det kan också vara en god idé att ta kontakt med någon spelbutik som brukar ha bra koll på läget. Har du tur kanske de till och med har hemma en gammal godbit.